Een zieke cursist? Totaaloverzicht? Cursusadministratie!

Een voorbeeld uit de dagelijkse praktijk

Het is al kwart over 9. Waar blijft die ene cursist? Om half 10 komt de secretaresse binnen om te vertellen dat uw cursist ziek is. Bekende situatie? Het liefst had u dit eerder geweten, zodat u de presentatie van de cursist op een ander moment in kon plannen. Nu zit u met een gat in uw tijd en moet u snel schakelen. Een goede cursus administratie geeft u die mogelijkheid. Valt de cursist uit? Dan kan de cursist dit direct met u communiceren via de speciale software. Zo heeft u ondertussen de tijd om een oplossing voor de uitgevallen presentatie te verzinnen. Cursusadministratie levert u echter nog veel meer op. Lees snel verder en ontdek meer!

Totaaloverzicht en tijd over

Wist u dat cursusadministratie ervoor zorgt dat u een totaaloverzicht heeft en zelfs tijd over houdt? Laat ons u hier wat meer over vertellen. Indien u gebruik maakt van speciale software voor uw cursusadministratie, kunt u gemakkelijk en snel een totaaloverzicht creëren. Doordat u een overzicht bij de hand heeft, kunt u direct belangrijke informatie inzien, communicatie uitwisselen en zodoende snel handelen. Software voor uw cursusadministratie is enorm handig voor uw interne communicatie. Bent u aanbieder van opleidingen? Dan kunt u bijvoorbeeld inzien of er een docent is uitgevallen. Ook kunt u handig bekijken welke cursussen al volgeboekt zijn en hoeveel cursisten er nog op een cursus geplaatst kunnen worden. Bent u docent? In de software vindt u een totaaloverzicht van het aantal cursisten, kunt u intern met hen communiceren en via deze weg sneller op de hoogte worden gesteld van een ziekmelding. Zo houdt u ruimte over om uw cursisten van voldoende informatie te voorzien. Zo’n totaaloverzicht biedt tal van voordelen. Geen telefoontjes van uw secretaresse naar uw cursisten meer, interne communicatie tussen docent en cursist en alle belangrijke informatie direct online. En helemaal mooi is dat de informatie in een veilige omgeving opgeslagen wordt.

Cursusadministratie heeft u nog veel meer te bieden

Cursusadministratie zorgt voor een totaaloverzicht, maar wist u dat de software hiervoor u nog tal van andere voordelen kan bieden? De beste software biedt u direct een overzicht van de laatste versie van uw opleiding op het startscherm. Uw registratie verloopt gemakkelijk en snel en u heeft de mogelijkheid intern met uw cursisten of collega’s te communiceren. Het resultaat is een uitgebreide online leeromgeving, waarop u zowel uw administratie kunt beheren. Ideaal toch?

Uw cursusadministratie compleet geregeld

Kortom, cursusadministratie biedt u vele voordelen. Wilt u af van uw hedendaagse administratie? En wilt u overstappen op een nieuw en efficiënt alternatief? Maak dan gebruik van software voor uw totale cursusadministratie!