skip to Main Content
Hulp nodig? Neem contact op via het contact formulier.
Heb Jij Snel Een Loodgieter Nodig?

Heb jij snel een loodgieter nodig?

Voor sommige werkzaamheden heb je een specialist nodig, simpelweg omdat je er zelf te weinig kennis over hebt om een probleem op te lossen. Vaak is een lekkage of probleem met de afvoer een van de werkzaamheden waar een vakman nodig is, je wilt dit immers zo snel als mogelijk opgelost hebben zodat je weinig schade hebt. Water in je keukenkastje of de toilet die niet meer doorspoelt, relatief kleine problemen die  professioneel en snel voor je opgelost heeft. Voordeel is tevens dat je direct weet waar je aan toe bent, geen torenhoge rekening waar je niet van op de hoogte wasLoodgieter Leiden.

Lekkage aan het dak

Een van de grootste nachtmerries als huizenbezitter is een lekkage, vaak komt er water op plaatsen waar je het niet verwacht. Een lekkage bij een schuin dak is in de meeste gevallen wel snel te vinden, maar bij een plat dak van bijvoorbeeld een uitbouw kan dit een uitdaging zijn. Bij een plat dak kan het water gaan zoeken, waar het naar beneden kan. Hierdoor is het mogelijk dat je op een heel andere plaats water en vochtplekken hebt, dan waar het probleem zich bevindt. Gelukkig ben je bij loodgieter Leiden aan het goede adres, met geavanceerde apparatuur weten zij snel de plaats van de lekkage te vinden.

24 uur per dag bereikbaar

In de meeste gevallen komt een lekkage op de meest ongelegen momenten, of je komt net thuis van een feest laat in de avond of je word wakker in de nacht omdat je water hoort druppelen. Op welk tijdstip je ook een loodgieter nodig hebt, loodgieter Leiden staat dag en nacht voor je klaar om zo snel mogelijk het probleem te achterhalen. Wil je dat dit direct opgelost wordt dan is dit natuurlijk ook mogelijk, de professionals maken een eerlijke en voordelige offerte voor de werkzaamheden.