skip to Main Content
Hulp nodig? Neem contact op via het contact formulier.
Taxi Voor Bijeenkomst, Vergadering, Werk Bespreking

Taxi voor bijeenkomst, vergadering, werk bespreking

Met de taxi van en naar een vergadering

We werken al maanden thuis als gevolg van het coronavirus. In veel gevallen kan dit prima. We bellen met collega’s, overleggen via de mail en bespreken nieuwe ontwikkelingen via videochat. Toch is het soms nodig om fysiek bij elkaar te komen voor een vergadering, overleg of zakelijke bijeenkomst. Denk dan goed na over vervoer. U wilt niet met één onvoorzichtige reis al dat veilige thuiswerken teniet doen. Daarom raden wij aan om te reizen met de taxi. Wij vertellen onderstaand waarom.

Verstandig reizen in coronatijd

Met de taxi reist u relatief veilig naar een vergadering of zakelijke bijeenkomst. U komt niet in contact met andere mensen. Dit is bij het openbaar vervoer wel het geval. Bovendien gelden er bij taxibedrijven vaak strenge maatregelen omtrent het schoonmaken en ontsmetten van de auto. Bij een uber is het nog maar de vraag hoe schoon het is. Door te reizen met een taxi beperkt u dus het contact met onbekenden en wordt de kans op verspreiding van virussen geminimaliseerd.

De vergadering onderweg voorbereiden

Ook zonder het coronavirus is de taxi een handig vervoersmiddel op weg naar een vergadering of werkoverleg. In de taxi heeft u namelijk de tijd en de stilte om de bijeenkomst goed voor te bereiden. De meeste chauffeurs vinden het geen probleem om in stilte te rijden terwijl u nog wat documenten doorleest of een telefoontje pleegt.

Een zakelijke taxi vinden

Voor zakelijk vervoer regio Nijmegen of elders kunt u het best contact opnemen met een taxibedrijf bij u in de buurt. Heeft u nog hulp nodig bij het vinden van vervoer op weg naar een vergadering? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Yeon helpen we u niet alleen aan de perfecte vergaderlocatie, maar ook over passend vervoer op weg er naartoe.