skip to Main Content
Hulp nodig? Neem contact op via het contact formulier.
Wat Mag Een Kerstpakket Kosten?

Wat mag een kerstpakket kosten?

Hoeveel kost een kerstpakket?

Kerstpakketten geven aan werknemers en zakenrelaties is een mooie traditie. Het is een mooie manier om een blijk van waardering te geven aan de mensen met wie u samenwerkt. U wilt een cadeau geven dat in de smaak valt bij de ontvangers, maar u wilt ook geen absurd grote bedragen uitgeven in deze dure maand. Dus hoeveel mag een kerstpakket dan kosten? Uiteindelijk is dat natuurlijk aan u, maar wij geven u enkele richtlijnen.

Een kleinigheidje

Wilt u bedankjes sturen tijdens de feestdagen naar contacten met wie u niet heel nauw verbonden bent? Dan verwacht niemand dat u daar veel geld aan uitgeeft. Kerstpakketten tot 20 euro zijn dan voldoende. Dit is ook een goede optie, wanneer u niet zo veel te besteden heeft. Het is immers het gebaar dat telt.

Een feestelijk geschenk

Met een groter budget, kunt u echt uitpakken tijdens de feestdagen. Zo kunt u een leuk kerstpakket laten samenstellen met een combinatie van heerlijke hapjes en drankjes en mooie non-food producten. Met kerstpakketten tot 35 euro heeft u vaak al veel mogelijkheden. Heeft u nauw samengewerkt met enkele partners? Dan kunt u ook kiezen uit een van deze kerstpakketten tot 50 euro.

Een oprechte blijk van waardering

Heeft iemand echt iets bijzonders voor u betekend dit jaar? Of wilt u een van uw zakenpartners echt in het zonnetje zetten tijdens de feestdagen? Dan mag een kerstpakket wel wat meer kosten. Ook kunt u wat meer besteden wanneer u mensen juist een hart onder de riem wil steken in deze periode. Met kerstpakketten vanaf 50 euro laat u zien dat u iemand echt waardeert.

Wat geeft u meestal aan zakenrelaties? Stuur ons een bericht en laat het weten.