skip to Main Content
Hulp nodig? Neem contact op via het contact formulier.

Hotelreservering

Opzoek naar de best passende accomodatie? Bij ons zit u aan het goede adres! Door onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij de beste hotels regelen tegen de scherpste prijzen. Dit geldt ook voor hotels in het buitenland.  Laat ons weten naar hoeveel kamer u opzoek bent en wij gaan alles tot in detail voor u regelen.

Vergaderingen

Het is vaak moeilijk om de perfecte vergaderzaal binnen uw budget te vinden. Over het algemeen is dit een klus waar veel tijd in zit. Daarom geeft Yeon u graag een helpende hand! Wij kunnen topkwaliteit vergaderzalen en vergaderruimtes voor u regelen in binnen en buitenland tegen een scherpe prijs! Laat ons uw zorgen uit de hand nemen en neem zo snel mogelijk contact met ons op.

De beste deals

Bij ons profiteert u altijd van de beste deals. Omdat wij veel klanten hebben en graag door willen groeien zijn wij de laatste tijd bezig geweest met een flinke prijsverlaging. Wij verdienen hier op korte termijn misschien minder aan maar de klant staat bij ons voorop. En dit zorgt ervoor dat we uiteindelijk goed door kunnen groeien. Dus neem een wijs besluit en profiteer nu van onze interne verandering! 

Vervoer

Heeft u ook openbaar vervoer nodig voor uw vergaderingen of hotelovernachtingen? Ook dan staan wij klaar voor u. De laatste jaren hebben wij een leuk netwerk opgebouwd met touringbus bedrijven, taxibedrijven, en het openbaar vervoer. Als u met meer mensen rijst kunnen wij ook nog eens fixe kortingen voor u regelen! Dus aarzel niet en neem contact met ons op voor een afspraak of meer vragen!