skip to Main Content
Hulp nodig? Neem contact op via het contact formulier.
Shea Moisture Bestellen?

Shea moisture bestellen?

Het kan zo zijn dat je al overal hebt gezocht naar het perfect product dat je probleem zou moeten oplossen. Echter is het zo dat niet elk product bij iedereen hetzelfde werkt. Sommige hebben ruwe huid, andere weer wat zachtere. Sommige hebben haar dat niet zo makkelijk te stijlen is, anderen hebben alleen een kam nodig. Het is dus allemaal heel verschillend en heb je eigenlijk wel geluk als het gelijk raak is. Zo kan shea moisture voor jou heel goed zijn, maar voor iemand anders weer helemaal niet. Hangt allemaal per persoon af.

 

shea moisture

Iets anders

Yari haarproducten zouden hierbij ook in het rijtje kunnen horen. De ene heeft er veel plezier aan, de andere weer totaal niet. Hangt allemaal per type haar en huid af. Toch ben je misschien niet echt bekend met zoiets aangezien je niet eens weet wat voor ingrediënten inzitten. Zo zou het kunnen zijn dat er bepaalde stoffen voor irritatie kunnen zorgen, misschien dat daarom shea moisture wel bij jou werkt, maar niet bij je zus. Het beste is dus om bepaalde producten uit te proberen om vervolgens ze met elkaar te vergelijken.

 

Niet alleen de naam

Een andere merk betekent dus niet dat alleen de naam anders is, maar het kan ook zo zijn dat er andere ingrediënten in zitten. Dat is ook de reden waarom yari haarproducten en shea moisture anders kunnen werken. Kwaliteit is daarbij ook erg belangrijk, maar daar kom je ook alleen achter als je het uitprobeert. In zulke gevallen is het dan ook handig om gelijk een paar producten tegelijkertijd te bestellen en te testen. Zo wordt het ook gelijk duidelijk wat je wel en niet moet bestellen de volgende keer. Het is dus even testen, maar daarna heb je een product waar je heel lang tevreden mee kan zijn.